Наша планета – живий світ

Бережіть природу навкруги,

Ви догляньте й річки, й береги,

Цінуйте щиро всі скарби землі,

Природа з радістю віддячить вам тоді.

 Усі ми – живі творіння природи на планеті Земля, її біологічні мешканці і нам не обхідно берегти свою Землю, бо вона в Космосі  така  одна,  і  ніхто  не  знає,  чи  є  ще  якась,  хоч  одна  планета,  де  процвітає життя, подібне до нашого. А людина – розумна, наділена великими  можливостями,  тому  на  неї  покладена  велика  відповідальність  щодо  збереження Землі.

Тому працівники центральної бібліотеки підготували екологічну відео-стежину «Наша планета – живий світ», щоб нагадати про необхідність збереження природи. Адже від людської діяльності сьогодні залежить наша  планета. Тому  треба  бути  дуже  обережним  і  добрим  до природи, щоб зберегти і примножити те, що залишилося.

Давайте берегти нашу планету і жити в гармонії з природою. Давайте будемо відповідати за свої вчинки. Можливо, ми самостійно багато змінити не можемо, але якщо зміниться кожен із нас, то гуртом обов’язково вирішимо усі проблеми. Давайте розпочинати з себе. Не будьте байдужими до тих місць, де виросли, де проживаєте сьогодні.



 

Коментарі