Нові книги в бібліотеці

Олексій Волков - український письменник, який пише в жанрі детектив.

Олексій Волков народився 1965 року в Тернополі, у 1988 році з відзнакою закінчив ТДМУ. Працював хірургом на Кіровоградщині, з 1989 року – хірург Козівської центральної районої лікарні. У 2002 році здобув перемогу в літературному конкурсі «Золотий бабай», у 2005 став переможцем конкурсу «Коронація слова», у 2010 – лауреатом конкурсу «Гранд – коронація Слова». Лауреат обласної премії імені Богдана Лепкого в номінації «Література». Автор романів «Виконавець», «Чужа мішень», «Подорож у безвихідь», «День відбуття», «Амністія для хакера», «Переможець отримає все», «Лікарня на відлюдді», «Емісар», «Слід на воді», «Вовчий місяць», «Мертві квіти», «Гра у три руки», збірника оповідань «Останній крижень». Ці книги популярні, їх читають і перечитують, тож на бібліотечних полицях вони не залежуються. Їх автора давно і заслужено називають маестром інтелектуального детективу.

«Гра у три руки»

«Все або нічого» — саме таке життєве кредо в головної героїні роману Олексія Волкова. Вперше автор зробив жінку головною героїнею. Він спробував прослідкувати й зрозуміти жіночу психологію, потім замаскував усе це в гострий сюжет.

Ірина - сильна, забезпечена жінка, бізнес-леді, яка знає чого хоче і може за себе постояти. Вона зносить все і всіх на своєму шляху, прагне до всього найкращого: одяг, дім, автомобіль і ні за що в світі, не піде на роботу, в якій їй заплатять менше, ніж на попередній. Ця жінка немов за власним бажанням береться до небезпечної гри і холоднокровно вирішує всі проблеми, які заважають її потребам і бажанням.

Але як би там не було, дві жіночі руки слабші від чоловічих. Чи не забракне їм сили у найбільш вирішальну мить? Однак цим не вичерпується головна інтрига роману! Паралельно зі своєю героїнею автор наважується на спробу самотужки проаналізувати процеси, що відбуваються в її душі та свідомості. Ризикована і невдячна справа, адже збагнути жінку до кінця не вдавалося ще нікому. Що вийшло? Судіть самі…

 

Коментарі