Вітаємо вас і ваших малих чотирилапих друзів з Днем цуценят!

Цуценята схожі до малих дітей: вони такі ж допитливі, грайливі і люблять бешкетувати. Ці маленькі пухнастики щодня приносять купу радощів й втіхи у життя людей. З ними граються, виховують їх, дозволяють досліджувати світ й навіть створюють для цих чотирилапих друзів свято.

В США 23 березня щорічно відзначають Національний день цуценя.

Кращий спосіб провести цей день цуценя - знайти час і компанію цих маленьких пухнастих створінь. Якщо у вас є місце, час і бажання придбати цуценят в свій дім, то знайдіть надійний розплідник собак або притулок, щоб розділити свій дім з новим другом. У притулку завжди є щенята, які потребують вашої любові і були покинуті.

Це ідеальний день для любителів собак по всьому світу, щоб показати свою любов і прихильність до своїх пухнастих друзів, хоча ми впевнені, що більшість з вас в будь-якому випадку робить це щодня! 

Звичайно, це день цуценят, але вітати в цей день можна собаку будь-якого віку! Зрештою, собаки завжди в наших серцях вважаються цуценятами, чи не так? Однак, якщо ви хочете знати, що насправді вважається цуценям, то це будь-яка собака у віці до двох років.

Коментарі