Покоління без кордонів

День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це той час, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіх, час пошуків та відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.

Це свято дуже важливе для нашої держави. Адже саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються в Україні. Молоді волонтери та військові з великим почуттям патріотизму та гідності захищають нині нашу рідну країну на передовій.

За традицією ми мали відзначити свято 26 червня, але дата змінилася. Причина - ініціатива молодіжних рухів та організацій України та підтримка інтеграції української молоді до європейської спільноти. Тепер Україна відзначає це свято разом із усім світом - 12 серпня.

Нинішнє покоління мріє змінити країну на краще. Сучасні і освічені, вони – творці сьогодення та майбутнього, їх енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці, на виробництві, у спорті та мистецтві

Ми вдячні за героїзм, відвагу, самовідданість нашим героям, які ціною власного життя та здоров’я  захищають нині  територіальну цілісність нашої країни.

Ми віримо в вас! Від вас залежить наше майбутнє, щасливе майбутнє нашої країни.



Коментарі