«Halloween в бібліотеці»

 

 Хеловін— сучасне свято, яке відзначають у ніч із 31 жовтня на 1 листопада, напередодні Дня всіх святих. Це свято вважається найстрашнішим у році і водночас — найсмішнішим. І хоч воно прийшло до нас відносно недавно, але вже сподобалося народу. Яскраво і пишно святкується у Великобританії, США, Канаді, Ірландії. Історія  Хеловіна почалася на території сучасних Великобританії та Північної Ірландії. «Вечір усіх святих»,  так перекладається назва  — святкується в ніч проти 1 листопада.

  Відзначати чи не відзначати Хеловін кожен вирішує для себе сам. Хтось вважає День Усіх Святих чужим нам святом, а хтось із задоволенням майструє з гарбуза кумедні світильники, вбирається в маскарадні костюми та користується можливістю повеселитися від душі.

  

  Перейнятися духом Хеловіна ви можете, завітавши до центральної бібліотеки на книжкову містерію «Halloween в бібліотеці», на якій представлені твори майстрів жахів. Оформлення виставки занурить вас у незабутню атмосферу таємничого свята. Кожна книга, представлена на виставці, дозволить вам відправитися в таємничу подорож у світ дивних істот та страшних історій.

 

  Пропонуємо відвідувачам здійснити захоплюючу подорож у світ таємничості, жахів та містики разом із героями українських та зарубіжних письменників. Завітайте і ви до нас на святкування.

  

  До речі, у пошуках відповіді, чому людям подобаються жахи, принаймні, деяким, вчені довели, що читання або перегляд жахів сприяє покращенню настрою та загального психологічного стану, зменшенню відчуття втоми та тривоги.

Чекаємо на вас! 

У нас дуже цікаво, страшенно весело і несамовито красиво.




Коментарі