«Хіт-парад природних дивовиж»

 

Наша країна завжди прекрасна, різноманітна, романтична та загадкова. На просторах України є всі чудеса природи,  де можна чудово провести своє дозвілля. Це -  Українські Карпати, скелі, каньйони, пустеля, водоспади, річки, моря, озера та острови. 

 А який у нас дивовижний підземний світ. Печери,  у нас їх більш, ніж достатньо, особливо на території Тернопільської області. Над їх дизайном попрацювала сама природа, доповнивши химерними візерунками і фантастичним рельєфом.

Багатий, прекрасний і нескінченно різноманітний  дивовижний світ живої природи, починаючи від самих маленьких тварин та птахів до самих великих, швидких та повільних.

Працівники центральної міської бібліотеки підготували  відео-презентацію  «Хіт-парад природних дивовиж», переглянувши її  ви познайомитися  лише з маленькою часточкою  чудес природи України. А завітавши до нашої книгозбірні  у вас буде можливість погортати книги про природні дивовижі, як на морі, так і на суші.

Для того щоб, дивовижний світ природи  в подальшому бентежив наші душі та душі наших нащадків, давайте будемо оберігати нашу природу, адже вона у нас одна, така вразлива і неповторна, така чудова і жива.





 

Коментарі