Нові книги в бібліотеці

Раян Голідей — медіастратег і письменник. Працював директором з маркетингу в American Apparel. Засновник креативної компанії Brass Check, яка консультувала Google, TASER, Complex та інші успішні корпорації. Дописувач New York Times, AdAge, Fast Company, Thought Catalog і New York Observer. Автор бестселерів із маркетингу та саморозвитку.

Стівен Генсільман — видавець, літературний агент. Вивчав філософію в Гарвардському університеті.

«Книга Зберігайте спокій. Щоденна інструкція з вирішення проблем»

Є те, що ми можемо змінити, і те, що ні. Хоч би як сильно ми сварилися з представником авіакомпанії, яка скасувала рейс через погодні умови, це не зупинить шторм. Хоч би як ви нервувалися в заторі, ви не поїдете швидше. Ви не примусите техніку не ламатися в найневдаліший момент, не станете нижчим або вищим, не народитеся в іншій країні. Але нервуючись через те, що не змінити, ми витрачаємо сили, ресурси й час, які могли би спрямувати на те, на що справді можемо вплинути.

Ця книжка примусить по-іншому поглянути на реальність, яка вас оточує, а також навчить підходити до владнання будь-яких проблем із самовладанням та мудрістю.

Це безцінна книжка для тих, хто хоче керувати власним вибором, не обманювати себе та навчитися чинити в житті відповідно до реальної цінності речей, але водночас враховуючи суспільне благо. Такий підхід не тільки вплине на нашу особистість, а й зміцнить нас як суспільство.

Коментарі