Презентація книги Тетяни Белімової "Винуваті люди"

 

       Для ряду людей найкращим способом пізнання світу та себе є творчість.

Для Тетяни Белімової – письменниці, кандидата філологічних наук, доцента, творчість є її індивідуальною реакцією на життя та способом його пізнання.

У перші дні осені поціновувачі творчості письменниці мали змогу зустрітися у центральній міській бібліотеці на презентації нового роману Тетяни Белімової «Винуваті люди», що побачив світ у 2021 році, після прочитання якого всі висловлюють гордість і просять продовження.

       Чим живе Тетяна Белімова, що її надихає,  чим такий особливий новий роман, що саме тримає увагу до останнього слова, чому твір викликав резонанс і шалений попит – про це та багато іншого йшла розмова з пані Тетяною.

У романі «Винуваті люди» вирує світ, паралельний реальному. Авторці вдалося вмістити у текст панораму життя 1899 – 1914 років. Читачі зусібіч володіють інформацією про тогочасне життя – від рутини українського коваля до побуту польського пана. Кожен герой постає індивідуальністю зі своїми переживаннями, особливостями, поведінкою, долею тощо.А що вже казати про силу слова письменниці, яка проймає до мурашок?! Роман «Винуваті люди» Тетяни Белімової особливий не тільки тим, що його сторінки просочені життям, а і його літературною новизною.

Воз’єднатися з коханим, попри ворожі погляди людей, що закручують довкола все більше конфліктів; відчути момент щастя, коли всі плачуть від розпачу; стати шанованою там, де всі ненавидять. Чи можливо таке? Про це розкажуть тільки сторінки роману Тетяни Белімової.

Захід проходив в рамках проекту «Літературна орбіта». Почесну гостю привітала голова ГО «Промінь світла Полтавщини» пані Світлана Малиш, завдяки якій і реалізується названий проект.



Коментарі