#Подорожуй#Досліджуй#Насолоджуйся


З настанням літа особливо актуальною є тема відпочинку та подорожей. Наша країна настільки багата мальовничими красотами, що досліджувати її та знайомитись із нею - це ціла пригода та невимовне задоволення.

Мандруючи Україною, можна побачити насправді унікальні та не схожі на ніякі інші місцини: українську Сахару – Олешківські піски, яскраві і соковиті пейзажі Дністровського каньйону, безкраї простори українських гір та карпатської природи, неймовірні види та чиста вода озер, базальтові стовпи та колоритні водоспади, замки, палаци, фортеці, цікаві історії та історичні пам’ятки… Цей перелік можна продовжувати ще довго...

 «#Подорожуй#Досліджуй#Насолоджуйся» 


- під такою назвою облашовано виставку–інсталяцію в центральній міській бібліотеці, на якій зібрано інформацію про привабливі куточки України, які варто відвідати. Цікавим доповненням до друкованого матеріалу є тематична добірка магнітів-сувенірів з різних куточків України. А відчути принади «дикого» відпочинку без all inclusive можна у наметі, що розташувався поруч і є частиною тематичної фотозони.



Коментарі