«У світі чарівної книги» екскурсія

 


Днями в центральній бібліотеці пройшли екскурсії для молодших школярів під назвою «У світі чарівної книги». Учні вперше завітали в чарівну оселю книги.

Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг  та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Книг тут, звісно, не бракує – енциклопедії, казки, оповідання, довідники, хрестоматії. Бібліотекарі провели для малечі екскурсію поличками бібліотечних надбань.

Діти цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря про історію виникнення книги та бібліотек, про правила користування бібліотекою та книгою, пройшлися лабіринтами бібліотеки, відповідали на запитання вікторини, взяли участь в літературних іграх та переглянули мультфільм. 

Вражень у школярів справді вистачало. І це стало дуже помітно. З того самого дня школярі регулярно проводять своє дозвілля в бібліотеці: дивляться мультфільми, грають в шахи та в комп’ютерні ігри або ж гортають яскраві, кольорові журнали.



Коментарі