Нові книги в бібліотеці

Читання серії «Читаю англійською» - це задоволення, яке не порівняти ні з чим, а ще натхнення і привід задуматися про щось важливе. Крім того, це відмінний ресурс для розширення словникового запасу, розвитку навичок читання, зміцнення знань з граматики та орфографії. За книгами серії «Читаю англійською» можуть вчитися як діти, так і дорослі.

Роберт Луїс Стівенсон «Острів скарбів»

Це неймовірна історія про пригоди та пошуки скарбів, що були заховані піратом Флінтом на безлюдному острові. Саме завдяки цьому роману шотландський письменник здобув світову славу, а твір став класичним зразком пригодницької літератури. Книга містить адаптований текст, словник, вправи для перевірки розуміння прочитаного та закріплення навичок мовленнєвої діяльності. Посібник рекомендується учням загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, а також усім, хто вивчає або вдосконалює свої знання з англійської мови.

О'Генрі «Вождь червоношкірих»

Невеличка новела з комічним змістом, про викрадення хлопчика, який сам же змусив постраждати викрадачів.

Книга містить адаптовані тексти оповідань відомого американського письменника О.Генрі, а також вправи, метою яких є перевірити розуміння тексту, відпрацювати та закріпити лексику і граматичні конструкції, а також сприяти розвитку мовленнєвих навичок. Крім тексту популярного твору, в книгах є завдання для закріплення лексики і граматики, мовної діяльності, а також англо-український словник.

Вальтер Скотт «Айвенго»

Це захоплююча розповідь про пригоди благородного лицаря Айвенго та його коханої леді Ровени, яким допомагає легендарний розбійник Робін Гуд. Автор зображує Англію славетних часів правління короля Річарда Левове Серце з її лицарськими турнірами і неприступними замками, де діють відважні герої й прекрасні дами. Добро, справедливість, честь, гідність і любов неодмінно переможуть, а віроломство та підступність ворогів і зрадників буде покарано!

Книга містить адаптований текст, а також вправи, метою яких є перевірити розуміння тексту. До книги додається англо-український словник. Після кожного розділу є спеціальні завдання, завдяки яким можна перевірити, наскільки добре засвоєний матеріал і як уважно ви читали книгу. Ідеально для учнів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, а також для тих, хто вивчає англійську самостійно.

Коментарі