Нові книги в бібліотеці

Лариса Денисенко – українська письменниця литовсько-грецького походження. За освітою – правник. Закінчила юридичний факультет Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка. Навчалася праву також в Центральному Європейському Університеті, на курсах законопроектування Міністерства юстиції Нідерландів.

Адвокат. Спеціалізується на міжнародному, цивільному та адміністративному праві. Є автором та співавтором посібників та альманахів з питань корупції, судоустрою, смертної кари, прав людини для дітей.

«Усміхаки»

Якщо мрієш завести вірного песика, у новій книжці відомої письменниці Лариси Денисенко ти знайдеш усе, що слід знати про собак: як їх доглядати, годувати, вигулювати і лікувати. А також про те, яке величезне щастя мати чотирилапого друга, та водночас, яка це відповідальність. Адже, основна ідея книги - тварини не іграшки, вони живі створіння з емоціями та бажаннями і відноситися до них треба як до малих дітей, часом з розумінням, а часом з величезним терпінням і любов'ю.

Текст не наповнений термінами, а викликає асоціацію, що подруга ділиться власним досвідом.Уся книга наповнена кольоровими ілюстраціями.

Вчені стверджують, що дорослий песик має інтелект трирічної дитини. І тільки від господарів залежить, який характер матиме ця дитина, буде вона злюкою чи усміхакою.

Коментарі