Нові книги в бібліотеці

Кріс Восс - колишній міжнародний переговорник ФБР, який займався звільненням заручників. Кріс Восс - колишній співробітник ФБР. Викладав у Гарвардському університеті, бізнес-школах Массачусетського технологічного університету та університету Південної Кароліни.

«Ніколи не йдіть на компроміс. Техніка ефективних переговорів»

Життя — це серія постійних переговорів. Ми домовляємося про ціну на вживане авто, про заробітну платню чи те, хто виконуватиме хатні справи в нашій сім’ї. Фактично це єдиний прийнятний спосіб добитися чогось від іншої людини. Кріс Восс понад 20 років працював переговорником ФБР зі звільнення заручників та вів надскладні перемовини з немислимо високими ставками. Після завершення кар’єри він зрозумів, що прийоми, які напрацювали він і колеги, можуть так само ефективно застосовуватися в будь-якій сфері та будь-яких стосунках.

Чому емоції, а не логіка є основою результативних переговорів? Коли можна тиснути на співрозмовника, а коли — проявити виваженість? Які запитання ставити, щоб виграти час?

У своїй книжці Кріс Восс, написаній у співавторстві з Талом Резом, пропонує практичний підхід до ведення важливих переговорів, де ставки дуже високі. Восс описує навички, які допомагали йому та його колегам вести переговори, результатом яких ставав порятунок життя. Він описує дев'ять тактик і стратегій, які можна застосовувати будь-де: і на переговорах ради директорів, і в особистому житті.

Коментарі