«Завжди було і буде вічно: дитина з книжкою в руці» до Міжнародного дня дитячої книги

 

«Книги – подібні рікам,

що тамують спрагу

цілого світу. – Це

джерела мудрості»

Нестор-літописець


У наш час із шаленою швидкістю розвиваються сучасні інформаційні технології. Та, незважаючи на це, книга була і залишається основним інформаційним джерелом, джерелом знань і духовного багатства. У книзі  - весь неосяжний світ. Усе, що створено людським розумом, до чого прагне наша душа – знаходить відображення у книзі, адже хороша книга – ніби бесіда з розумною людиною. З неї можна почерпнути знання, знайти відповіді на всі запитання. Книга вселяє любов до рідної України, навчає рідної мови, розкриває красу поетичного слова.

Книга – наш помічник, а для тих, хто вміє дружити з нею, - вірний друг. Особливо вона потрібна дитині, бо книга і читання – це великі вчителі і вихователі людських дум. Людина, яка вміє читати і любить читати – щаслива людина, навколо неї завжди багато вірних і добрих друзів.

Хто із юних читачів бажає познайомитися із новими друзями-книгами, запрошуємо до відділу обслуговування Центральної бібліотеки Полтавської МТГ. До вашої уваги перегляд дитячих книг «Завжди було і буде вічно: дитина з книжкою в руці». Цікаві книги українських і зарубіжних дитячих письменників допоможуть зануритися у веселе, сповнене пригод життя, дізнатись багато цікавого, допоможуть кожному із вас вибрати книгу до душі.


Любі юні друзі! Храм мудрості і друкованого слова з нетерпінням чекає вас, оскільки ніякі інформаційні технології ніколи не замінять живе спілкування з книгою. Недарма говорять: «Завжди було і буде вічно: дитина з книжкою в руці».

Коментарі