"Каскад читацьких емоцій" виставка-настрій

 Літо – ідеальний сезон для читання. Так гарно у затишку дерев на дачі чи пляжної парасолі на березі річки погортати сторінки цікавої книги. А літній настрій – він примхливий, і, звичайно, залежить не лише від примх погоди. Настрій може бути життєрадісним, може бути похмурим, грайливим чи плаксивим. Чи замислювались ви коли-небудь над тим, що книга може впливати на ваш настрій? Хтось із вас полюбляє детективи, хтось – неймовірні пригоди, хтось жити не може без містики чи фентезі, а комусь до вподоби любовні або психологічні романи. Іноді, прочитавши книгу, нас охоплюють такі бурхливі емоції, що хочеться неодмінно поділитися своїми враженнями з іншими.


Тепер у користувачів нашої бібліотеки є така можливість. До вашої уваги виставка-настрій «Каскад читацьких емоцій». Ви можете поставити прочитану книгу за розділами відповідно до вашого настрою. Можливо, саме ваша рекомендація стане комусь в нагоді.

Романтична натура, яка мріє про вічну  і взаємну любов, напевно, знайде для себе книгу в розділі «Кохаю! Кохаю! Кохаю!»


Таємниці, інтриги, динамічна зміна подій, розслідування… Книги саме такої тематики представлені у розділі «Коли зашкалює адреналін»

Хочеться чогось незвичайного, загадкового, містичного… Тоді зверніться до розділу «Думками швидше часу»

Тож, шановні користувачі, приходьте до бібліотеки, читайте з насолодою і гарного вам настрою.


Коментарі