Весна не знає, що іде війна... (Н. Красоткіна)

«Весна не знає, що іде війна,

Вона летить, квітує і співає…»

 На українську землю прийшла квітуча весна. Весна настала, а з нею прийшли і весняні турботи. Як добрий господар своєї домівки, кожен полтавчанин долучився до «тижня чистоти» у рідному місті.

Зокрема, працівники нашої бібліотеки взяли участь у наведенні порядку на території Полтавського міського саду «Перемога». Була очищена велика ділянка саду від минулорічного листя та трави, а також від сухих гілок.

Завзято працювали поряд із своїми колегами працівники відділу обслуговування центральної бібліотеки. Прибираючи територію саду, не можна було мимоволі не милуватися жовто-салатовими квіточками первоцвіту пшінки весняної, на які вже сідають перші бджілки. Не можна було не звернути уваги на переспіви птахів, які так само, як і люди раділи теплій днині.

Ми не хочемо жити в іншій реальності, де замість весни приходить війна. Ми хочемо милуватися зеленою травичкою, а не випаленою землею, чути співи птахів, а не вибухи снарядів, бачити чисте небо, а не ворожі винищувачі та ракети.

Весна в природі, як і весна в душі, - це оновлення всього, що нас оточує і допомагає жити. І в цю пору ми очікуємо змін на краще. Життя продовжується і все буде добре!

Весна не знає, що іде війна,

Вона красива, трепетна, ясна,

І все навколо радісно буяє.





Коментарі