Виставка-круїз «Навколосвітня книгомандрівка»

Об’їхати увесь світ – мрія багатьох. Але доки вона здійсниться, мандрувати можна й заочно. Яким чином?! Саме таку можливість пропонують своїм користувачам бібліотекарі центральної бібліотеки за допомогою 

виставки-круїзу 

«Навколосвітня книгомандрівка».

Книги, представлені на книжковій виставці, чекають на своїх «подорожувальників», які зможуть відвідати різні країни, не виходячи за межі бібліотеки. Отже, в путь!

Знайомство з навколишнім світом розпочинається з пізнання рідного краю. Україна постає перед нами з поетичних та прозових творів, з якими можна познайомитися у розділі «Україна».

Проїхатися разом з героями Ф. Купера прерією, стати свідками подій разом із персонажами Е. По, похвилюватися за долю Скарлетт О’Хара з книги М. Мітчелл можливо познайомившись з творами, представленими у другому розділі «Америка».

Третій розділ «Європа» знайомить читачів з творами найвідоміших європейських письменників. Користувачі мають можливість поринути у світ героїв В. Гюго, Данте, Я. Гашека, А. Сент-Екзюпері, А. Крісті та ін. Побачити очима персонажів Ейфелеву вежу, північне сяйво, поблукати вулицями туманного Лондону та багато іншого.

Дивовижна подорож, де кожен може обрати книги авторів тієї країни, яку б хотів відвідати, чекає на «мандрівників» на полицях виставки-круїзу. Поспішайте до бібліотеки і визначайте маршрут своїх мандрів!


Коментарі