"Молоді про цікаве і корисне" виставка літератури

 

12 серпня українці  відзначають День молоді. Це незмінна дата, яка за календарем ООН збігається зі святкуванням Міжнародного дня молоді.

Молодість - це особлива пора, коли людина відчуває в собі невичерпну силу й енергію. Лише в молоді роки для нас немає нічого неможливого, а кожен день приносить надію, розвиток, сміливі мрії та радість життя. Від того, якою є молодь, залежить майбутнє кожної держави.

День молоді - свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Отож, з нагоди світлого свята – Дня молоді, бажаємо усім молодим мирного неба, світлого майбутнього, здоров’я. Щастя вам і віри у власні сили. Нехай не згасає віра у добру долю України.

Напередодні свята бібліотекарі ЦБ ПМТГ запропонували користувачам переглянути виставку літератури «Молоді про цікаве і корисне» та ознайомили їх із кращими книгами для молоді, а також намагалися довести, що читання приносить естетичну насолоду. Спілкування з книгою розкриває широкі горизонти перед людиною, сприяє саморозвитку особистості.

Коментарі