Сара Джіо "Остання камелія"

Сара Джіо, американська письменниця та журналістка, відома своїми бестселерами за версією "The New York Times". Її роман "Остання камелія" зібрав захоплені відгуки і був визнаний однією з найбільш очікуваних книг року, підкоривши читачів у більш ніж 25 країнах.

У творі, сповненому відгомонів кохання та відлунь втрат, простежується тонка сюжетна лінія, яка захоплює читача до останньої сторінки і лишається у душі назавжди….

На тлі бурхливого 1940 року в Англії  американка Флора укладає угоду зі злодієм. Її завданням є проникнення у маєток, де росте останній екземпляр камелії "міддлберійська рожева", та відшукати камелію. Але  шлях Флори швидко заплутується між радощами та страхом, що витає у повітрі.

Нью-Йорк, наш час. Молода американка Еддісон, майстриня ландшафтного дизайну, прибуває разом із чоловіком Рексом в маєток, який колись були ареною драми. Еддісон натикається на альбом із засушеними камеліями, забутий часом, і вирішує розгадати таємницю, заховану між сторінками історії. Але чи минула загроза, яка колись дихала в спину Флорі? Чи обійдеться без жертв цього разу, чи історія вдруге накриє темним покривалом іншу нещасну душу?

Сімейні таємниці, шикарний маєток, переплетення двох часових відрізків – все це заворожує у романі Сари Джіо "Остання камелія". Книга легка, заворожуюча, інтригуюча.


Коментарі