Нові книги в бібліотеці

У популярного в сучасній літературі жанру жіночих любовних історій є своя королева, ім’я якої відомо кожному, хто встиг хоча б раз купити книгу Джоанни Ліндсей. Літературних творів у американської письменниці понад 50, причому кожний у певний час очолював список бестселерів за версією «Нью-Йорк Таймс». Романтичні твори Джоанни Ліндсей настільки затребувані у читачів, що видаються багатомільйонними накладами по всьому світу і переведені дванадцятьма мовами. Такими досягненнями у наші дні може похвалитися далеко не кожен автор.

«Ворожнеча та кохання»

Вже кілька поколінь між кланами Мак-Кінніонів і Фергюссонів йшла війна. Два роди шотландських горців, непокірні і горді, і подумати не могли про примирення. Але доля розпорядилася інакше, пославши Джеймі Мак-Кінніону фатальну любов. Побачивши одного разу рано вранці прекрасну купальницю Шійну Фергюссон, глава клану назавжди втратив спокій. В душі молодого воїна пристрасть до чарівної незнайомки спалахнула і розгорілась, немов полум'я багаття під буйним вітром. Тепер йому вже ніколи не вирвати з серця образ рудоволосої хохотушки - дочки кровного ворога...


«Закоханий месник»

Між безжальним циніком бароном Вінсентом Евереттом і гордою Ларисою Аскот спочатку була лише неприхильність. Він розорив її сім'ю. Безжальний месник... чий погляд здатний запалити іскру в її серці. Мрії про нього паморочать Ларисі голову, і заборонена пристрасть терзає кожну клітинку тіла. Невже мрії залишаться лише мріями? Чи між колишніми ворогами розгориться полум'я спекотної, палючої любові?..

Коментарі