Про кохання різними мовами

Я ТЕБЕ КОХАЮ... Ці чарівні слова ми вимовляємо щодня. Що може бути приємніше цих чарівних слів, яких ми хочемо почути від коханої людини? Від яких ще слів буде так паморочитися голова та у ритмі з годинником битися серце? Ви живете зараз, так і любите зараз, бажайте зараз, віддавайте зараз, створюйте зараз, діліться зараз... Кохання - це все, що нас оточує, все, що ми створюємо... Та цінність, яку ніщо і ніколи не перевершить у світі. Любов не дає нічого, окрім самої себе, і не бере нічого, окрім самої себе. Тому любов не володіє нічим, але і нею не можна володіти. Адже любові досить тільки любові.

Зізнання у романтичних почуттях звучать дивовижно будь-якою мовою. Адже одна коротка фраза "я тебе кохаю" щомиті робить щасливими людей у різних куточках світу. Працівники відділу обслуговування Центральної бібліотеки ПМТГ пропонують розглянути приклади того, як звучить зізнання у коханні різними мовами світу у відео галереї «Про кохання різними мовами».

Зі святом, з Днем всіх закоханих! Любов — це основа світобудови, рушійна сила, зцілення, запорука успіху в будь-яких починаннях. Бажаємо у День святого Валентина любити, закохуватися, в обіймах ніжитися, цілуватися. Щоб ваша любов робила вас сильнішими, хоробрішими, добрішими, а душа і серце наповнювалися теплом, ніжністю і ласкою. Цінуйте, бережіть і любіть один одного.





Коментарі