Нові книги в бібліотеці

Балагула Світлана — народилася 30 вересня 1974 року у Києві. З раннього дитинства наслідувала батька, який на всі свята друзям та рідним писав вірші. Наприкінці 2004-го зі всією родиною виїхала на постійне місце проживання до Німеччини.

Пише вірші з шести років. Активно взялася за творчість у 2007 році, після смерті батька. Працювала також і в журналістиці (2010-2012 роки); дописує в українсько-німецький журнал. Захоплюється фотографією, малює. В Україні видано вісім збірок поезії та прози українською і російською мовами. Живе в німецькому місті Франкфурт-на-Майні, де планує відкрити галерею сучасного українського мистецтва. Заміжня. Має дві доньки.

«Я – Українка»

Збірка поезій наповнена світлом і теплом. Напевно, ви прокидалися вранці від лагідного дотику сонячного промінчика до щоки? Від ледь чутного подиху вітерця, що грається пасмом вашого волосся? Ви відчуваєте тепло і ніжність – і  посміхаєтесь, вдихаючи на повні груди новий день. Він може бути різним – у ньому є місце надії та смутку, радощам та ностальгії. Але більше віри і надії.

Мереживо поезій вдало поєднане з короткими дотепними розповідями про себе й навіть… казками. І все це настільки органічно пасує одне одному, як дихати й кохати.

Коментарі