Дивосвіт новорічних свят

Різдвяно-новорічні свята – найкраща пора для читання. Аби зайвий раз привернути увагу до книги, працівники відділу обслуговування Центральної бібліотеки вирішли здивувати своїх відвідувачів, створили незвичайну новорічну ялинку і сніговичка.

Зелена красуня та сніговик складаються із книжок, що містять твори українських і зарубіжних авторів. Альтернативне «новорічне деревце» радує своєю красою користувачів нашої книгозбірні, як і книги, спонукає бути кращими та добрішими, досягати справжніх глибин людської мудрості.

Якщо Вам сподобалася наша ялинка, то можна зробити її і вдома. Все, що знадобиться – це кількадесят видань, мінімум прикрас і гірлянда. 

Зробити книжкову ялинку – це не лише неординарний спосіб прикрасити своє помешкання, а й спосіб зберегти життя справжнього дерева.

У новорічні свята хочеться, щоб позитивно-магічних емоцій було якомога більше. А якщо радість вам приносить читання, завітайте до бібліотеки. Обов’язково оберіть книгу, яка подарує приємні переживання і доповнить святкові вечори ноткою дива. Адже з книгами зима затишніша і цікавіша.

Колектив бібліотеки вітає всіх мешканців громади, своїх любих користувачів з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Коментарі