Нові книги в бібліотеці

Моніка Утнік-Стругала – випускниця Варшавського університету, журналіст, редактор журналів про дизайн інтер'єру, авторка книг для дітей.

Моніка велика шанувальниця італійського дизайну та художнього розпису. Вільний час вона любить проводити у своєму заміському будинку.

«Йдуть свята»

Можете уявити собі зиму без Різдва, сповненого ароматів, смаків та незабутніх традицій? Авжеж, ні! Та чи справді ви їх усі знаєте й чи однакові вони в усьому світі? Читайте і дізнавайтеся!

Тут ви знайдете відповіді на питання: - Чому Різдво переважно відзначають 25 грудня? - Навіщо організовують різдвяні ярмарки? - Чи всі діти отримують подарунки того самого дня? - Чому ми прикрашаємо ялинку? - Хто вигадав перші скляні ялинкові іграшки? -  Навіщо будують різдвяні вертепи і т.д.

Крім того, із цієї книжки ви довідаєтеся про різдвяні рослини, першу зірку й навіть про Ебенезера Скруджа й Лускунчика. Ви познайомитеся з колядками наших найближчих сусідів, розділом про Хануку, популярними різдвяними піснями та кінофільмами, незвичайною процесією зі смолоскипами, найзнаменитішим новорічним концертом і китайським Новим роком!

Коментарі