Незгасне вогнище родинне

      Родина, сім’я – це найдорожче для кожної людини. Слово "родина" походить від кореня "род", "рід", що говорить сам за себе. "Сім'я" має відношення до семені та продовження роду, тобто народження і виховання дітей, яке традиційно вважається основним призначенням створення сім'ї.





     Сім'я була і залишається хранителькою людських цінностей, культури і історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Ми не уявляємо свого життя без рідних людей, які завжди готові підтримати нас теплом, порадою, допомогою, любов’ю. 

Родина не мислима без любові. Це головна рушійна сила розвитку людства, те, заради чого існуємо всі ми.
8 липня – Український день родини. В нашій бібліотеці  діє виставка сімейного читання «Незгасне вогнище родинне».
Бібліотекарі сподіваються, що спілкування з книгами стане звичним, і, що найважливіше, приємним та улюбленим заняттям для кожної родини. Відродимо традиції  сімейного читання разом!

У День родини ми бажаємо Вам домашнього затишку і тепла, нехай сімейне вогнище сяє іскорками радості та доброти. Рум'яних пирогів на столі, ніжних обіймів рідних, ласкавих слів і красивих вчинків. Нехай вірність, любов і взаєморозуміння супроводжують Вашу родину ще довгі роки, а сімейний фотоальбом без кінця наповнюється кадрами щасливих миттєвостей!

Коментарі