Країна різдвяно-новорічних мрій


У центральній бібліотеці, як вираз тепла та ласки до книг та читачів, з’явилася вражаюча книжкова інсталяція «Країна різдвяно-новорічних мрій». Вона перетворює простір бібліотеки в казковий світ, наповнений чарами свята та літературними дивами.

Найпримітнішим елементом інсталяції є камін, побудований із класичних та сучасних книг, що символізує затишок та тепло домашнього вогнища. Його стіни прикрашають декоративні елементи – ароматні мандаринки, які несуть запах свята, сніжинки, що танцюють на сторінках книг, та таємничі подарунки, які розкривають таємниці літературного світу.

Поблизу каміну розташоване зручне крісло, створене для читачів, щоб вони могли зануритися у витончений світ книг у затишній атмосфері. Маленька ялинка, прикрашена вишуканими прикрасами, створює враження святкового настрою та поглиблює відчуття чарівності цього простору.


Книжкова інсталяція є запрошенням до відкриття нових літературних світів, де кожна книга - це відмінна гілка на ялинці різдвяно-новорічних мрій. Запрошуємо Вас подружитися із книгами та насолоджуватися казковою атмосферою цієї унікальної інсталяції у стінах нашої бібліотеки.


Коментарі