Символічний хаос

У самому серці Полтави, в просторих залах центральної бібліотеки Полтавської МТГ, відкрилася чергова виставка талановитої художниці Оксани Шабас. Нова колекція авторських робіт під назвою "Символічний хаос", де гіперреалізм сплітається з неоемоціоналізмом, по-справжньому захопила глядачів, що завітали на презентацію.

Кожен куточок простору був наповнений енергією мистецтва, музикою, поезією, що відображали найтонші відтінки людських емоцій, вражали своєю реалістичністю та глибиною. 

Насолоду від споглядання чудових картин вдало  доповнили авторська поезія та проза від Оксани Шабас та гостей заходу  - Катерини Тимофєєвої, Тетяни Рябіко, Алли Третяк, які поділилися власними думками та емоціями. Звуки гітари композитора та виконавця Петра Єлісанова, що впліталися у простір між полотнами та виступами, створювали особливу атмосферу. Ліричного забарвлення надали заходу виступи вокалісток Світлани Піддубної та Світлани Стрілець.

Одними з найяскравіших моментів заходу стали танцювальні композиції від гурту фламенко під керівництвом Лариси Шишкової, імпровізація від Олександра Єлісанова, хіп - хоп від Петра Єлісанова та символічно-хаотичний мікс від Оксани Шабас. Виконавці своїми рухами розповідали історії, що без слів передавали емоції представлених на виставці робіт.




Коментарі