Гордість бібліотеки - її читачі

                  Гордість бібліотеки, її багатство - користувачі бібліотеки. Читачами Полтавської центральної міської бібліотеки є люди різного віку: школярі, студенти, службовці, робітники, пенсіонери. Але особливе надбання ЦМБ - користувачі "зі стажем", "заслужені"читачі. Саме такими поціновувачами книги є Андрій Ілліч Боголюбський та Олена Михайлівна Кульчій.

                    Андрій Ілліч Боголюбський -- людина - інтелектуал, людина із різнобічними захопленнями, учасник бойових дій  Великої Вітчизняної війни. Але Андрій Ілліч не просто наш читач, Андрій Ілліч - наш автор.

                                Боголюбський А.І. автор книг "Мініатюри", "Помилка В.І.Леніна. Як бути далі?", "Мініатюри в калейдоскопі: і жартома, і всерйоз. Моя доля (Сторінки життя свого і небагато про Вітчизну)".

                                 Книга "Мініатюри" - філософська. У ній представлені словесні замальовки, афоризми, роздуми автора з приводу різних подій, як у власному житті, так і в житті суспільства.
                                 У другій книзі "Помилка В.І.Леніна. Як бути далі?" Андрій Ілліч хоче застерегти наступні покоління  українців від повторення помилок, які мали місце в колишньому Радянському Союзі.

                             Із мемуарного видання "Моя доля (Сторінки життя свого і небагато про Вітчизну)" ми дізнаємося про такий нелегкий, але цікавий життєвий шлях ветерана; про те, що будучи підлітком, Андрій Ілліч розміновував під час Великої Вітчизняної війни наше місто.

                                Книги Боголюбського А.І. ніколи не затримуються на бібліотечних полицях, вони користуються попитом у сучасного користувача, тому що вони актуальні, написані живою, образною мовою.


                                Олена Михайлівна Кульчій - читачка "зі стажем". Олена Михайлівна - талановита людина. Вона грає на скрипці, член літературної студії.

                                        Олена Михайлівна дуже багато читає, особливо творів українських письменників. Користувачка цікавиться, як творчістю сучасних українських авторів, так і класиків. А ще Кульчій О.М. пише вірші - вірші хвилюючі, глибокі, талановиті.

                                          Наша бібліотека по праву гордиться такими користувачами.







Коментарі