Літо на книжкових островах

Літні канікули – мрія кожного учня. Це прекрасна пора для змістовного відпочинку, веселих розваг та читання улюблених книжок. А у книг, як відомо, канікул немає, тому маленькі та дорослі читачі завжди з нетерпінням чекають зустрічі з бібліотекою.

Книжкові стежини літа в Центральній бібліотеці ПМТГ надзвичайно цікаві! У цьому переконалися вихованці пришкільного табору, які завітали на  розважальну програму «Літо на книжкових островах».

Юні читайлики з задоволенням відпочивали на веселих книжкових полянках «Казковій», «Поетичній», «Фольклорній», «Музичній», «Загадковій», «Скоромовній». Школярики розповідали про найулюбленіші казки, згадували імена казкових героїв, читали вірші про літо, відгадували загадки, називали імена співаючих мультяшних персонажів, згадували прислів’я та приказки про книгу, швидко-швидко промовляли скоромовки.

Хлопчики та дівчатка з цікавістю відгадували хто є автором повідомлень в Telegram, які через збій зв’язку прийшли з пропущеними словами.

Усім дуже сподобалась чарівна бібліотечна скринька, в якій було заховане слово, яке дуже миле серцю кожного учня. Це слово – «Канікули». Потім діти написали на зелених листочках назви найулюбленіших казок і прикрасили «листям» бібліотечне книжкове дерево.

Відпочинок на казкових полянках – це пізнавально, весело і цікаво. Наша бібліотека запрошує всіх  бажаючих до спілкування з книгою.



Коментарі