Мистецький калейдоскоп



З нагоди Міжнародного дня музеїв у відділі обслуговування ЦМБ діє книжкова виставка-екскурсія „Мистецький калейдоскоп ”.
                 В травневі дні ми відзначаємо Міжнародний день музеїв. Цей день має загальнонаціональну вагу. Адже здатність зберігати і примножувати свою культурну спадщину свідчить про розвиненість будь-якої нації.

   Музеї- це духовні храми історії та культури, правдивий портрет вікової мудрості. Завдяки музейним колекціям сучасники мають унікальну можливість почути величну мову різних епох, любов до рідної землі і до прекрасного. Проте, далеко не в кожного з нас є можливість подорожувати.    
 Запропонована виставка дає змогу всім зацікавленим познайомитись з музеями світу і України, які експонують і зберігають пам'ятки, реліквії і шедеври вітчизняного та зарубіжного мистецтва.
Україна по праву пишається своїми музеями. Понад 390 музейних закладів щодня відкривають двері для відвідувачів. Завдяки подвижницькій, натхненній праці музейних працівників вдалося зберегти справжні культурні святині.
   Працівники центральної  бібліотеки вітають колег - музейних працівників із професійним святом. Здоров'я Вам, творчих успіхів у справах популяризації історії та культури.  

Коментарі