На хвилинку зупинись, нову книгу подивись


Запрошуємо до бібліотеки на книжкові новинки! Нещодавно бібліотека отримала нові художні твори сучасних українських та зарубіжних творів.

На абонементі  Центральної бібліотеки ПМТГ представлений бібліофреш «На хвилинку зупинись, нову книгу подивись». Ця подія стала справжнім святом для любителів книги.

Розділ «Магія жіночих романів» розкрив перед гостями відвертий світ жіночих романів. Нові книги Дарини Гнатко, Світлани Талан, Сари Джіо, О.Бурлаки вразили душу та підкорили серця багатьох користувачів. Шанувальникам читання було запропоновано книги Людмили Охріменко, Тетяни Пахомової, які розповіли історії, такі виразні, що заслуговують на увагу читачів А завершили подорож світом слів та почуттів книги Надії Гуменюк «Плач пересмішниці», «І дощ не змиє всі сліди».

Це книги глибокого змісту та переживань. Огляд новинок став можливістю для всіх бажаючих поглибити свої знання і відкрити для себе нові незабутні твори.

Це справжня літературна магія, де кожен знайшов для себе ту історію, яка змогла зачарувати його душу і подарувати незабутні враження, тож запрошуємо до бібліотеки на знайомство з новими книгами!






Коментарі