Танго в бібліотеці

 

Який танець є найбільш пристрасним на світі? Звичайно ж, це танго, що прийшло до нас із Латинської Америки. Це дуже знаменитий танець, який виконують аматори та професіонали, він вважається одним із найбільш загадкових танців, оскільки тільки в ньому зустрічається стриманість, строгість рухів і при цьому відверта та нестримна пристрасть.

Це не звичайний танець — це цілий світ для двох. У кожному номері, танцюристи наче проживають життя, яке переповнене почуттями та переживаннями кохання, любові, розлуки, ніжності, злості…

Не залишилась осторонь і наша бібліотека, на базі якої відбувся черговий відкритий урок з танго для всіх бажаючих  за участю танцювального центру «Діамант».  Танцівники  показали свою майстерність, активно експериментували в оригінальності танцювальних фігур, в результаті чого з’явилися своєрідні обертання зі сплетінням ніг, граціозні пози та інші цікаві елементи.


Під час уроку присутні навчилися використовувати елементарні рухи, повороти і фігури. А головне отримали багато позитивних емоцій і чекають на продовження таких уроків з танцю.



Коментарі