«Моя рідна Полтаво, шана тобі і любов» відкриття виставки світлин фотохудожника Володимира Короткова

 В нашій бібліотеці презентували виставку світлин «Моя рідна Полтаво, шана тобі і любов» фотохудожника Володимира Короткова. Присвячена виставка нашому славному місту Полтаві з її унікальною архітектурою, мальовничими місцями та 15-річчю творчості Володимира Сергійовича.

 15 років тому Володимир Сергійович Коротков завітав до нашої бібліотеки. На той час, звичайно ж, фотографій у нього було дуже багато. І нам дуже приємно, що саме в нашій бібліотеці відбулася перша виставка  його світлин, яка приглянулася нашим відвідувачам, вони із задоволення приходили переглядали світлини, які надихали їх на позитив. Саме з нашої бібліотеки пішло визнання Володимира Короткова, як фотохудожника.

Потім персональні виставки пана Короткова організовувались у міських бібліотеках-філіях, школах, музеях нашого міста та інших закладах.

На сьогоднішній день пан Коротков знаний в нашому місті.

Його світлини заворожують своєю красою та неповторністю. Художник ставить за мету передати красу рідного міста з різних ракурсів. А тому полюбляє знімати Полтаву будь якої пори року, за будь якої погоди.

Іноді, щоб показати красу і велич нашого міста Володимир Сергійович піднімався навіть на дах новобудов. Це ж треба бути таким закоханим у свою справу, щоб не тільки самому отримати насолоду від цієї краси, а й донести її  до всіх нас.

Музичним дарунком для автора цих прекрасних світлин та всіх присутніх був виступ викладача Полтавської музичної школи № 3 ім. Б.Гмирі Вадима Шаповалова та його учня Анатолія Павленка.

На відкриття виставки завітали жителі мікрорайону та шанувальники творчості митця. Всі вони милувалися світлинами та ділилися своїми враженнями.





Коментарі