Подарунки з різних країн світу до Дня Святого Валентина

14 лютого увесь світ відзначає особливе свято - День святого Валентина. В кожній країні крім квітів та таємних послань існують і інші, не менш цікаві подарунки. А як же інакше? Кохання треба святкувати красиво!

Німеччина

У  День святого Валентина у Німеччині троянди не є головними квітами. Німці з великим задоволенням дарують маргаритки та хризантеми. Тому, що саме ці квіти вони асоціюють із увагою та щирістю.

Франція

На день закоханих зазвичай дарують вишукану білизну, "щасливі" лотерейні квитки і штучні квіти. Та на думку французів найкращий подарунок, – це ковбаса. Але не достатньо просто подарувати палицю м'ясного напівфабрикату, а обов'язково потрібно нарізати її у формі серця.

Англія

Популярними подарунками на Валентинів день в Англії вважаються солодощі у вигляді сердечок, м'які іграшки, особливо плюшеві ведмедики Teddy, і незмінні листівки-валентинки.

Японія

В Японії в цей день прийнято дарувати тільки чоловікам (друзям і начальникам). Нерідко, коли напередодні цього свята одна жінка купує більше 20 коробок шоколадних цукерок. Цього дня та напередодні реалізується найбільше шоколадних цукерок.

Італія

В Італії в день закоханих прийнято дарувати солодкі подарунки. Італійці вважають, що чим більше цукерок подарують, тим сильнішою буде їх любов. Крім цукерок прийнято дарувати квіти, парфуми, коштовності.

 


Коментарі