«Книжкова територія братів Капранових» до 55 –річчя від дня народження письменників

          

24 липня  святкують свій день народження  двоє  чудових  українських письменників – Дмитро та Віталій Капранови. Брати Капранови відомі Україні своєю письменницькою та видавничою діяльністю, популяризують українську книжку, історію та культуру. Кожна їхня нова книга стає літературною подією. В оповіданнях, повістях та романах найвідоміших близнюків України оживають невідомі сторінки історії нашої держави, а містичні персонажі видаються цілком справжніми та реальними.

 Публіцисти роблять вагомий вклад в українську літературу завдяки новаторському стилю пера та інтерактивному підходу до своїх читачів. Зокрема завдячуючи їхньому таланту, навіть малеча цікавиться історією та літературною спадщиною України.

Ще з 24 лютого, коли Росія підло вночі порушила кордони України, письменники брати Капранови борються з окупантами зі зброєю в руках у Києві разом із полком «Азов». Близнюки  Дмитро та Віталій були впевнені,  що Київ вистоїть і жодних компромісів із росією не буде.

Працівники центральної міської бібліотеки бажають мужнім братам-патріотам міцного здоров’я, витримки і скорішої перемоги.

А всіх шанувальників літературного таланту братів Капранових запрошуємо до нас «посмакувати» як новинками, так і вже добре знайомими творами письменників. 





Коментарі