Книги з великим попитом серед жiночої аудиторiї

     Новинки художньої літератури часто зачаровують наших читачок , адже література загалом — це чарівне мистецтво, що відображає внутрішній та зовнішній світ людини без кордонів.
 Останім часом жіноча аудиторія пильно слідкує за новими надходженнями таких авторів , як Ніна Фіалко Світлана Талан, Валентина Мастерова.


     "Жіноча" проза має  певну специфіку, що, власне, і дозволяє виділяти цей шар літературного потоку в окремий рівень розвитку національної літератури. Жіноче письменство найтонше аналізує всю гамму почуттів, які притаманні людині.


     Світлана Талан письменниця, яка пише романи в жанрі «реальних історій», які їй підказує життя. Усі її твори на гостросоціальну тематику. Незмінним лишається єдине: головна героїня її книжок — жінка-українка, вольова, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою любов: до чоловіка, до дітей, до Батьківщини.

     В  романі Ніни Фіалко «Наречена для бразильця» розкрито непросту долю кількох поколінь однієї родини, зокрема акцентовано на спробі доньки вирватись із рутинного, сімейного кола, щоб не повторити долю матері... Тож письменниця пропонує читачам зануритися в життя без прикрас, можливо, через призму чужих помилок зрозуміти власні проблеми. Авторка особливо рекомендує цей твір молодим, які через психологічне насилля, через непорозуміння з батьками квапляться покинути домівку. Часто за помилку в юності їм доводиться розплачуватись усе життя… Роман спонукає до глибоких роздумів. Розрахований на широке коло читачів. Розчарованих не буде.

     Збірка «На тому боці» Валентини  Мастєрової,  сповнена глибиною й легкістю короткої прози. Здається, ніби кожен герой сів і написав про себе особисто відкривши  душу як вікно. Буденність, справедливість часто жорсткі й логічні. В оповіданнях Валентини Мастєрової саме такою читач побачить правду життя. Що робитиме чоловік, дружина якого померла під час пологів? Де шукатиме порятунок пропащий п’яниця? Ким виявиться підкаблучник, який боїться своєї жінки як вогню? Як зустрінуться брати-сироти, виховані в різних країнах? Коли прийде розплата за скоєну підлість – або не прийде?..



     Сміливо обрати свій варіант нової художньої книги пропонує Вам наша бібліотека, для читання чуттєвого роману.

Шановні читачі, якщо Ви ще не знайомі з творчістю цих письменників, радимо завітати до нашої  бібліотеки і відкрити для себе художні твори українських майстрів художнього слова,
 більшість з яких є лауреатами українських літературних премій.

Коментарі